Gezellig zingen in Lelystad ? Dat kan!  Leuk dat u geïnteresseerd bent in een zangkoor en meer wilt weten over ons popkoor.

Popkoor Expression bestaat uit een enthousiaste groep mensen vanaf begin 30 tot 65plus die het leuk vinden samen popmuziek te zingen. Wij streven naar een mix van gezelligheid en kwaliteit omdat we, behalve zelf gezellig repeteren, ook het publiek bij optredens willen laten genieten. We treden een aantal keren per jaar op in de regio. Het koor is in 2007 opgericht en bestaat momenteel uit plm 50 zangers en zangeressen.

Wanneer u deze link aanklikt “optreden” kunt u ons zien en horen tijdens een optreden in december 2015.

Meer gedetailleerde informatie vindt u onder “Alles over ons”.  Op deze pagina vindt u ook andere beeld- en geluidsfragmenten.

Wilt u ons boeken, bijvoorbeeld voor een optreden ? Dat kan via ons contactformulier !

**********************************************************************

             MANNEN GEZOCHT !

Wij zoeken enkele BASSEN om ons koor te komen versterken!! Vrolijke mannen die we graag lange tijd willen vasthouden. Zing jij graag? En lijkt het je leuk om dit bij een enthousiast popkoor te komen doen? Kom dan een keer langs bij een repetitie en ervaar ons koor van dichtbij (heel dichtbij, want uiteraard zing je meteen gezellig mee!). Wie weet zien we jou snel op donderdagavond 20.00 op onze repetitielocatie, de Waterbever !

**********************************************************************

Wilt u eens komen kijken en luisteren ? Onze repetities op donderdagavond kunnen door belangstellenden worden bijgewoond. Laat ons wel even weten wanneer u komt d.m.v. het “contact-formulier”. Bezoekers wordt verzocht voor 20:00 uur aanwezig te zijn.

De repetities worden gehouden in “de Waterbever”, Voorstraat 313 op donderdag van 20:00 – 22:00 uur;  niet tijdens schoolvakanties.
In verband met de grote belangstelling voor ons koor kan het zijn dat er voor nieuwe leden niet direct plaats is binnen de verschillende stemsoorten.Samen met de dirigent zoeken wij dan naar een voor alle betrokkenen passende oplossing. Voor SOPRANEN; ALTEN en TENOREN hebben wij spijtig genoeg momenteel een ledenstop ingesteld. Wel zijn wij op zoek naar enthousiaste heren die de BASSEN willen komen aanvullen.

 

Er is géén repetitie tijdens de schoolvakanties:

zomervakantie 2016 van 16 jul t/m 28 aug
herfstvakantie 2016 van 15 okt t/m 23 okt
kerstvakantie 2016 van 24 dec t/m 8 jan
voorjaarsvakantie 2017 van 18 feb t/m 26 feb
meivakantie 2017 van 22 apr t/m 30 apr
zomervakantie 2017 van 22 jul t/m 3 sep

Nieuwsgierig naar het laatste nieuws van ons koor ?   Kijk hieronder  ↓↓↓↓

**********************************************************************

N  I  E  U  W  S  F  L  I  T  S  E  N :

okt.2016:

Op 1 oktober traden wij voor een groot enthousiast publiek op in het stadhuis van Lelystad tijdens de Dag van de Ouderen 2016.

sept.2016:

De repetitieavonden zijn weer gestart, we zijn met nieuwe nummers bezig, nl. Dust in the wind van Kansas en All of me van John Legend.

 jan.2016:

Op zaterdag 9 januari verzorgden wij samen met danseressen van de Kubus en mmv zangeres Claudia van den Anker de openingsact voor het prestigieuze Nieuwjaarsgala van de Bedrijfskring Lelystad, in de grote zaal van het Agoratheater voor ruim 700 enthousiaste bezoekers !

Agenda 2016:

Het is herfstvakantie, dus deze week geen gezamenlijke repetitie, maar “gewoon” thuis studeren ……

En dan gaan we al weer richting kerstoptredens…… , maar we zijn ook al bezig met de planning voor ons 10-jarig jubileum; dat gaan we in  november 2017 vieren. Let op onze website voor meer informatie !! En op 6 november een workshop o.l.v. John Stinissen , samen met een aantal andere koren in De Kubus !