Helaas mogen wij momenteel i.v.m. COVID-19 geen bezoekers toelaten tot de huidige, strikt gereguleerde repetitieavonden.

Popkoor EXPRESSION bestaat uit plm. enthousiaste leden, verdeeld over vier stemsoorten.  Wij kunnen nog wel enkele bassen m/v gebruiken ! 

Nieuwe zangers en zangeressen zijn altijd welkom, maar voor alten en sopranen geldt dat gezien de verdeling naar stemsoorten het koor uiteraard wel evenwichtig moet blijven klinken. Deze stemsoorten kunnen momenteel niet uitbreiden, maar je kunt eventueel op een wachtlijst worden geplaatst. Wel zien wij graag bassen en tenoren binnen komen, zowel dames als heren. Wanneer je bij ons wilt zingen, word je geacht alle teksten uit het hoofd te leren; bij een optreden zingen we “met losse handjes”, oftewel zonder partituur. Dat zorgt voor een goede interactie met ons publiek. Onze begeleiding bestaat voor een deel uit geluidsbanden, een aantal nummers zingen zij a-capella maar ook maken wij gebruik van een toetsenist en soms zelfs van een complete live-band !

Optreden doen wij graag, op korenfestivals, in verzorgingshuizen of bij bedrijfsactiviteiten.  Ieder jaar bezoeken wij grote festivals, zoals in Annen, Steenwijk, Hengelo of IJsselstein. In Lelystad zijn wij vaak te horen tijdens bijvoorbeeld de Week van de Amateurkunst, de Dag van de Ouderen, de P.I.L.,(de gevangenis van Lelystad) of LelystART,   In 2018 waren wij  o.a. present op het gezellige en drukke festival in Hengelo (Ov), traden wij samen op met cabaretier Ernest Beuving in het Agoratheater en zongen wij op twee dagen voor het MC Zuiderzee, teneinde het personeel en de patiënten een hart onder de riem te steken ten tijde van het faillissement. En in 2019 stonden wij in de grote zaal van Paradiso in Amsterdam !! Ook zongen wij o.m.in de prachtige basiliek van IJsselstein tijdens Fulco’s korenfestival.  Het jaar 2020 bracht in februari al een nieuw hoogtepunt, een optreden voor ruim 620 bezoekers bij het Flevopenningengala !

   
   

     Flevopenningengala (feb.’20)                                                         Paradiso Amsterdam(jan.’19)         

      

        IJsselstein  (mei’19)                                                                     penitentiaire instelling Lelystad (nov.’18)  

 

 

 

 

     Volg ons ook op Twitter