1. Het koor

Popkoor EXPRESSION is een gemengd koor met meer dan 40 enthousiaste leden, verdeeld over vier stemsoorten.  Vanzelfsprekend zijn wij als popkoor gericht op popsongs. Voornamelijk Engelstalige nummers maar ook Nederlandse. Jaarlijks studeren wij een aantal nieuwe nummers is waardoor wij inmiddels een ruim repertoire hebben opgebouwd en dit ook regelmatig kunnen verversen. Ieder jaar zorgen wij ook voor een programma rond kerst met zowel kerstnummers als sfeervolle popnummers.

Wij repeteren met begeleiding van een orkestband en/of de dirigent op keyboard. Een aantal nummers zingen wij a-capella. Bij optredens zingen wij het repertoire uit ons hoofd , dus zonder tekst en partituur. Hierdoor hebben wij een goede interactie met ons publiek !

Wil je ook meezingen met ons koor? Meld je dan aan. Wij streven uiteraard naar een juiste verdeling binnen de stemsoorten om het koor evenwichtig te laten blijven klinken en kunnen daardoor niet altijd direct iedereen toelaten, maar eventueel wel op een wachtlijst plaatsen.

Optreden doen wij graag, op korenfestivals, in verzorgingshuizen of bij bedrijfsactiviteiten.  Ieder jaar bezoeken wij wel een of meer festivals, zoals in Annen, Steenwijk, Hengelo of IJsselstein. In Lelystad zijn wij vaak te horen tijdens bijvoorbeeld de Week van de Amateurkunst, de Dag van de Ouderen en LelystART. In Lelystad hebben wij al diverse malen in het prachtige AGORA-theater opgetreden,onder meer samen met cabaretier Ernest Beuving en bij het prestigieuze jaarlijkse gala van de Lelystadse Bedrijfskring. Speciale hoogtepunten waren een optreden in Paradiso in Amsterdam en de muzikale begeleiding op het Flevopenningen-gala op Lelystad Airport.

Agoratheater, october 2023 tijdens de Kompassie-loop

 

Floriade, Almere juni 2022                                                                    Flevopenningen, Lelystad feb.2020

    

 Paradiso Amsterdam jan. 2019                                         personeelsvereniging Gemeente Lelystad, feb.2023