Popkoor EXPRESSION bestaat uit ruim 40 enthousiaste leden, verdeeld over vier stemsoorten.  Wij laten in verband met Covid-19 beperkt nieuwe belangstellenden toe.  Daardoor kan het even duren voor een nieuwe belangstellende wordt uitgenodigd voor een kennismaking.

Omdat we streven naar een juiste verdeling naar stemsoorten om het koor evenwichtig te laten blijven klinken kunnen wij niet altijd direct iedereen toelaten maar eventueel wel op een wachtlijst plaatsen.

Wanneer je bij ons wilt zingen, word je geacht alle teksten uit het hoofd te leren; bij een optreden zingen we zonder partituur. Dat zorgt voor een goede interactie met ons publiek. Onze begeleiding bestaat voor een deel uit geluidsbanden, een aantal nummers zingen zijn a-capella maar ook maken wij gebruik van een toetsenist en soms zelfs van een complete live-band !

Optreden doen wij graag, op korenfestivals, in verzorgingshuizen of bij bedrijfsactiviteiten.  Ieder jaar bezoeken wij grote festivals, zoals in Annen, Steenwijk, Hengelo of IJsselstein. In Lelystad zijn wij vaak te horen tijdens bijvoorbeeld de Week van de Amateurkunst, de Dag van de Ouderen, de P.I.L.,(de gevangenis van Lelystad) of LelystART,   In 2018 waren wij  o.a. present op het gezellige en drukke festival in Hengelo (Ov), traden wij samen op met cabaretier Ernest Beuving in het Agoratheater en zongen wij op twee dagen voor het MC Zuiderzee, teneinde het personeel en de patiënten een hart onder de riem te steken ten tijde van het faillissement. En in 2019 stonden wij in de grote zaal van Paradiso in Amsterdam !! Ook zongen wij o.m.in de prachtige basiliek van IJsselstein tijdens Fulco’s korenfestival.  Het jaar 2020 bracht in februari al een nieuw hoogtepunt, een optreden voor ruim 620 bezoekers bij het Flevopenningengala ! Dat was door Covid-19 voorlopig ons laatste optreden. Wij hebben in 2021 nog een klein buitenoptreden gehad om de nieuwe burgemeester te verwelkomen en werken met Flevoproms toe naar een complete VR-film, opgenomen op diverse plaatsen in Flevoland.

 

     Flevopenningengala (feb.’20)                                                         Paradiso Amsterdam(jan.’19)         

      

        IJsselstein  (mei’19)                                                                     penitentiaire instelling Lelystad (nov.’18)

 

 

 

 

     Volg ons ook op Twitter
SponsorKlik